Inspiratie

Inspiratie

(500p) Retail Conferentie

Op zoek naar dé perfecte locatie voor jouw workshops? Versuz is jouw place to be. Verspreid meerdere workshops over onze verschillende zalen die makkelijk bereikbaar zijn vanuit onze Patio ruimte. De retailconferentie werd dankzij Versuz alvast een succes!

Meer over de Retail Conferentie

(700p) Smart SN

Altijd al op zoek naar de ideale locatie voor je personeelsfeest met een zalige afterparty aan verbonden? Versuz geeft jou net als SMART SN dé kans om presentaties, walking dinners en feestjes te combineren!

Bekijk dit perfect personeelsfeest

(90p) Zomers trouwfeest

Je trouwfeest, het is waarschijnlijk één van de belangrijkste dagen in je leven. Versuz maakt er voor jou een feest van om nooit meer te vergeten met alles erop en eraan!

Kom meer te weten over dit trouwfeest

(1200p) Ethias personeelsfeest

Versuz bij uitstek dé locatie voor al uw personeelfeesten, groot of klein. Eén van de grootste dienstverleners van ons land, Ethias Verzekeringen, kon alvast proeven van een personeelsfeest met een afterparty om U tegen te zeggen.

Lees meer over dit spetterend personeelsfeest

(1900p) BMW product launch

BMW organiseerde met de hulp van Versuz een fantastisch feest voor hun klanten en concessiehouders ter ere van de lancering van een nieuw model. BMW was zo tevreden over de locatie en organisatie dat Versuz vanaf nu jaarlijks voor hen de place to be is voor een buitengewone party!

Bekijk dit waanzinnig feest

Heb je ook goesting gekregen?