BMW

1900 personen

BMW

BMW was zo tevreden over de locatie en organisatie dat Versuz vanaf nu jaarlijks voor hen de place to be is voor een buitengewone party!

Wie waanzinnig feest zegt, denkt spontaan aan Versuz.

BMW organiseerde met de hulp van Versuz een fantastisch feest voor hun klanten en concessiehouders ter ere van de lancering van een nieuw model.

Versuz maakte gepersonaliseerde tickets die BMW dan op zijn beurt kon verdelen onder de concessiehouders. De gasten konden genieten van een diner in het restaurant gevolgd door een spetterende afterparty in de Main Room.

De afterparty was een gigantisch succes dankzij special guests Dimitri Vegas & Like Mike. Tijdens hun optreden werden kosten noch moeite gespaard op gebied van special effects. De hospitality van Dimitri Vegas & Like Mike werd door niemand minder dan Atelier V en Versuz verzorgd.

Versuz zorgde ten slotte ook voor DJ’s die voor en na het optreden de party aan de gang konden houden. Het feest van BMW was geweldig en ze waren zo tevreden over de locatie en organisatie dat hun party vanaf nu jaarlijks in Versuz zal doorgaan.

Heb je ook goesting gekregen?