Telenet

2000 personen

Telenet

Wie op zoek is naar de perfecte locatie voor de grootste personeelsfeesten is bij Versuz aan het juiste adres.

Een mooie samenwerking tussen Versuz en Ethias Arena zorgde ervoor dat het personeelsfeest en de bijhorende afterparty van telecomgigant Telenet een succes was waar nog lang over nagepraat zal worden!

Een show en een walking dinner in de Ethias Arena Bij zo’n groot event kan een spetterende afterparty niet ontbreken

Telenet organiseert om de twee jaar een personeelsfeest. Of het nu gaat om verkopers, bedienden, arbeiders of …, iedereen die tot het personeel van Telenet behoort, werd uitgenodigd. Dat betekent dat Versuz in samenwerking met Ethias Arena een personeelsfeest voor maar liefst 2.000 mensen organiseerde. Het event ging door in het Ethias Theater en tot het personeelsfeest behoorden de awards en de bekendmaking van de cijfers. Na deze show konden de gasten genieten van een walking dinner door Atelier V in de Ethias Arena zelf.

Bij zo’n groot personeelsfeest kan een spetterende afterparty niet ontbreken. Deze werd uiteraard door niemand minder dan Versuz zelf verzorgd. Alle gasten verplaatsten zich naar de Main Room en Ipanema waar ze konden genieten van een open bar formule en de dansplaatjes werden op beide locaties verzorgd door verschillende DJ’s. Wie al weer een klein hongertje had, kon terecht bij onze frituur voor een late night snack.

In de tussentijd werd de vestiaire overgebracht, zodat niemand nog moest terugkeren naar de Ethias arena voor zijn of haar jas. Telenet was enorm gecharmeerd door onze Ipanema, waar de gasten in open lucht konden verder feesten dankzij het mooie weer. Oei, maar wat dan met slecht weer? Geen zorgen, Versuz opent in dit geval snel de andere zalen zodat het feestje binnen verdergezet kan worden.

Het personeelsfeest en de bijhorende afterparty waren zo’n succes dat Telenet vanaf nu haar personeelsfeest altijd in de Versuz laat doorgaan. Ze waren zeer tevreden over de vlekkeloze organisatie tussen Versuz en Park H.

Partnership met Ethias

Voor de grootste kleppers van events slaan we bij Versuz vaak de handen in elkaar met enkele partners. Eén van die partner zijn onze buren van de Sportpaleis Group: de Ethias Arena.

Je kan het zo gek niet bedenken of Ethias krijgt het voor elkaar. Van beurzen en netwerkavonden tot jaarvergaderingen en familiedagen, alles is mogelijk in hun centraal gelegen zalen op Park H. Onze partypartner in crime denkt graag met je mee en dat, in combinatie met hun ervaring en expertise, vormt de perfecte cocktail om van jouw event een knaller van formaat te maken.

De Ethias Arena bestaat uit maar liefst vijf verschillende zalen. De Main hall kan tot wel 9.946 gasten een zitplaats bieden en bij een staand event heb je zelfs plaats voor 18.000 personen. Verder zijn er ook de Suite, de Plaza, de Esplanade en de Passage waar je 80 tot 2.500 gasten kan verwelkomen.

Ten slotte is er nog het Ethias Theater, dé plek bij uitstek voor een jaarvergadering, een concert of een theatervoorstelling voor klanten. Er is ruimte voor wel 2.000 gasten en je kan de Foyer en VIP loge van het theater ook apart huren. Dus als je nog twijfelt of de Versuz wel plaats heeft voor jouw groot event, is het nu tijd om die twijfels over boord te gooien. Met onze partnerships maken we van elk event, groot of klein, een feest waar iedereen bij wil zijn!

Heb je ook goesting gekregen?